Чемпіон світу зі спортивних танців провів «Розминку від чемпіона» в школі на Костопільщині

10.12.2017 13:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Чемпіон світу зі спортивних танців Іван Сівак,  відвідав Костопільщину, у рамках заходу «Розминка від чемпіона», що проводиться КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх». Зустріч відбулася в костопільській загальноосвітній школі №3 І-ІІІ ступенів. 

Іван Сівак – рівнянин, заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, Чемпіон України, призер чемпіонату Європи, чемпіон світу 2017 року. У жовтні цього року переміг у номінації «Спортсмен місяця» Міжнародного паралімпійського комітету, набравши більше 52%. Іван Сівак розповів про себе, про те що йому допомагає досягати успіхів у спорті. Після чого діти мали змогу поставити запитання та поспілкуватися із гостем. 

У рамках обласного конкурсу «Олімпійський куточок» учні школи малювали малюнки на олімпійську тематику, серед яких Іван Сівак обрав три найкращі та нагородив юних художників подарунками.

Сектор молоді і спорту райдержадміністрації теж не залишився без подарунків та був  нагороджений кубком й дипломом за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах «Спорт для всіх у парках і скверах» у Рівненській області.

 

За матеріалами Костопільської РДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews