На Рівненщині відкриють ще один дитячий садок (Фото)

10.12.2017 19:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Ще один дитячий садок відкриють в Радивилові. Розташовується приміщення на вулиці Олександра Невського, поблизу автостанції.

Приміщення було споруджене (із значною добудовою) на основі старого, яке існує з початку ХХ століття і використовувалося в різні часи для народної школи, міської загальноосвітньої школи, дитсадка, загальноосвітнього ліцею.

null
 Фото Володимира Ящука. Радивилів.Інфо

Тендер на будівництво дитсадка відбувся 2014 року. Міський голова Микола Карапетян задля вирішення цього питання неодноразово їздив у Київ, звертався до Прем’єр-міністра, деяких народних депутатів України.

Вдалося збудувати двоповерховий корпус (300 кв. м)  та одноповерхове приміщення (200 кв. м), а також котельню. Також облаштували дитячі ігрові майданчики. Основна частина коштів надійшла з Державного бюджету, решта – з  міського. Про вартість будівництва повідомлять під час відкриття.

Джерело: Радивилів.Інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews