Злодій з Чернівецької області сидітиме 4 роки за крадіжки на Рівненщині

11.12.2017 00:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Демидівський районний суд погодився з позицією Млинівського відділу Дубенської місцевої прокуратури та засудив 42-річного уродженця Чернівецької області за вчинення ряду крадіжок на території Радивилівського району до покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки. Про це повідомив Інформаційному порталу м. Дубно керівник Дубенської місцевої прокуратури В. Мартинюк.

В ході судового розгляду обвинувачений визнав свою вину у вчиненні 11 крадіжок, в результаті яких потерпілим особам заподіяно матеріальної шкоди на загальну суму понад 19 тисяч гривень. Щоправда, заподіяна шкода частково відшкодована. Викрадене майно було вилучено працівниками поліції.
До зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, взявши останнього під варту у залі суду.

Відомо, що чоловік ославився не тільки на території Рівненщини. у 2008 році вироком одного з судів Івано-Франківської області чоловіка вже було засуджено за вчинення ряду крадіжок до покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews