Футзальна феєрія у матчі «Кардинала-Рівне» та «Хіта»

12.12.2017 13:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Матч чемпіонату Екстра-ліги між «Кардиналом-Рівне» та столичним «ХІТом» подарував вболівальникам безліч гольових моментів, суперечливих епізодів та забитих м’ячів  Зрештою поєдинок завершився унічию, яка за великим рахунком – не влаштувала жодну зі сторін.

Обидві команди закономірно за прийнятний результат у звітному матчі вважали лише перемогу. І кияни, і рівняни, закриваючи тур, вже знали результати інших матчів і сподівалися не відстати від конкурентів у турнірній таблиці. На гарматний удар Максима Мануйленка гості відповіли пострілом Олександра Корнійчука у руки Юрію Свинарчуку. Михайло Волянюк класно розхитав обманними рухами Школьного, але і Влад Лисенко зіграв надійно. Ефектна домашня заготовка Олександра Басича та Валерія Власовича із накиданням м’яча під удар Михайлу Волянюку – завершилася пострілом останнього вище воріт. А Євген Жук з лінії воріт виніс сферу після удару Максима Мануйленка – кутовий.

Вже у наступній атаці наша команда забила. Микита Тменов, перериваючи атаку рівнян, віддав результативну передачу на Макса Мануйленка – удар на силу без шансів для Лисенка. 1:0.

Гості відповіли доволі швидко. Непомітний до того в атаці Євген Жук підібрав м’яча на власній половині майданчика, на замасі прибрав Волянюка і пробив у дальню дев’ятку – 1:1. І буквально за декілька секунд «ХІТ» забив вдруге. Олександр Школьний в два дотики спершу обробив передачу Андрія Борсука, а потім перекинув Юрія Свинарчука, що вийшов далеко з воріт – 1:2.

Одразу після цього на майданчику вперше з’явився Сергій Піддубний. Втім, попервах команді це не допомагало. Рівняни могли пропустити втретє після пострілу Євгена Жука – мимо, та виходу Олександра Школьного віч-на-віч із нашим воротарем – врятував Свинарчук. Удар Сергія Чепорнюка прийняла на себе поперечина наших воріт.

Втім, гол «у роздягальню» забив «Кардинал». Олександр Басич по-футбольному у падінні ударом головою замкнув передачу Сергія Піддубного від кута майданчика – 2:2!

«ХІТ», натомість, забив гол «із роздягальні». Юрій Свинарчук вибив м’яча з-під ніг Євгена Жука, але просто на Андрія Борсука. Тому залишалося лише влучити у порожні ворота – 2:3.

Цього разу вже господарі швидко відігралися. Владислав Лисенко перевів за межі поля підступний удар Артема Фаренюка, але цим лише відтермінував взяття воріт. Михайло Волянюк нічого не вигадуючи пробив від бокової лінії після ауту від Валерія Власовича – 3:3. Ще чотири хвилини із практично з тієї ж точки Волянюк забив вдруге. Цього разу – красивим ударом з льоту у дальній кут воріт після «черпачка» від Сергія Піддубного – 4:3! У цей час тренери обох команд вирішили змінити воротарів, які вже достатньо на помилялися. Втім, злива м’ячів від цього не вщухла. Сергій Піддубний «проспав» простріл Євгена Жука, який на дальній стійці замкнув Микита Тменов – 4:4. Трохи більше хвилини і «Кардинал-Рівне» знову вийшов вперед. Олександр Басич дальнім ударом застав зненацька Максима Максименка – 5:4. Перемогу у нашої команди вкрав Микита Тменов. І також дальнім ударом точно в ціль – 5:5! Вже після цього до перемоги трохи ближчими були гості. Рівнян двічі рятував каркас воріт. У підсумку – бойова нічия.

 

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews