Військовослужбовці з Рівненщини відправились в зону АТО (Фото)

12.12.2017 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В Рівному, відбулась відправка групи військовослужбовців зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України в район виконання завдань АТО. Під час загального шикування підрозділу, присутні підняли державний прапор та виконали гімн України.

null
Фото: Віктор Шубец

Успіхів у виконанні завдань за дотриманням законності військовослужбовцями-учасниками АТО, підтримання правопорядку на територіях, які підконтрольні Україні побажав підлеглим начальник Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Василь Якимець.

- Протягом Новорічних та Різдвяних свят, коли вся країна буде відпочивати, Вам випала почесна й відповідальна місія стояти на сторожі її територіальної цілісності й недоторканості. Вірю, що ви справитесь і повернетеся через чотири місяці додому живі та здорові.

Від Української Православної церкви бійців благословив священник Сергій Мироконь, який прочитав молитву та провів ритуал освячення військовослужбовців святою водою.

Підтримати своїх рідних перед небезпечним відрядженням прийшли рідні військових правоохоронців. Зі слів дружини старшого прапорщика Олега Мороза, сьогодні їде в АТО не тільки її чоловік, а й їхній чотирилапий друг породи Лайка на ім’я Лайза. Жінка впевнена, що собака значно полегшить виконувати завдання, зокрема з патрулювання території, охорони об’єктів та затримання підозрілих осіб.

Традиція брати з собою домашніх улюбленців у місцевих військовослужбовців Збройних Сил України зявилась минулого року. Тоді зі своїм собакою завдання в АТО виконував військовослужбовець служби за контрактом Костянтин Попко, цього разу посилювати підрозділ буде підопічна старшого прапорщика Олега Мороза.

 

Про це повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України

в Рівненській області підполковник Віктор Шубец


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews