Рівненський поет-гуморист Юрій Береза представив нове тритомне видання

12.12.2017 23:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

Рік, що завершується, залишив на книжкових полицях Рівненщини чимало нових цікавих книжок. Серед них і тритомник творів рівненського поета і журналіста, гумориста і лірика, еквілібриста гострослів’я Юрія Берези «Усмішкою витру сльозу».

Це ємке видання вміщує сотні творів Юрія Павловича, створених ним за останні п’ять років, в яких він виступає у різних літературних жанрах, але всюди гострозорий, веселий і проникливий одночасно. Книги, видані у Рівненському видавництві «Волинські обереги», і мають оригінальне оформлення, вкладені у футляр, презентабельні, можуть стати чудовим подарунком.

null
Юрій Береза. Фото Галини Данильчук

У Рівненському краєзнавчому музеї відбулася щира відверта розмова письменника Юрія Берези з рівненськими краєзнавцями і педагогами та представлення нового тритомного видання.

Юрій Береза – український письменник, Лауреат літературної премії ім. Остапа Вишні, Рівненської просвітянської премії ім. Г. Чубая, обласної Нобельської премії, член Національної спілки письменників України. Автор популярних збірок гумору і сатири «Щастить же людям», «Хронічне нещастя», «Дефіцитний фанат», «Оглядини з виграшем», «Не роззявляйте рота!», «Не вішай носа в шафу!», «Безпрограшна лотерея»…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews