На Рівненщині навчали, як правильно надавати адміністративні послуги (Фото)

14.12.2017 11:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному два дні працював Всеукраїнський семінар на тему: «Практика та перспективи розвитку системи надання адміністративних послуг».

11-12 грудня 2017 року в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), відбувся семінар на тему: «Практика та перспективи розвитку системи надання адміністративних послуг». Участь у семінарі взяли 40 представників з різних областей України, також серед учасників були представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, департаменту державного земельного кадастру, державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, центрального офісу впровадження децентралізаційної реформи Асоціація міст України, Рівненської міської ради та Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

Перша частина семінару відбувалася в сесійній залі Рівненської міської ради, де учасники семінару розглянули актуальні питання розвитку системи надання адміністративних послуг, актуальні питання у сфері земельних відносин, також учасники обговорювали законопроект «Про внесення змін до деяких законопроектів України щодо приведення законодавства у відповідність до Закону України «Про адміністративні послуги», розробленого Міністерством регіонального розвитку.

Після обговорення актуальних питань учасники семінару ознайомилися з кращими практиками в організації роботи Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг , його інноваціями та подальшими перспективами розвитку.

У другий день роботи учасники відвідали місто Дубно, де ознайомилися з роботою місцевого ЦНАПу. ЦНАП вже досяг певних результатів, за кілька днів там відбудеться відкриття додаткових приміщень, а відтак надаватимуть додаткові послуги. Ознайомилися з роботою місцевого підприємств, яке є найбільшим платником податків – Дубномолоко «КоМо».

Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.

За матеріалами http://ritm.tv 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews