На Рівненщині продовжують виявляти боєприпаси

14.12.2017 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

14 грудня об 11:30 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України було знешкоджено снаряд калібром 152 мм часів Другої Світової війни.

Даний боєприпас було виявлено 13 грудня перехожою під час прогулянки містом по вулиці Київській біля будинку №82 також була подана заявка на знешкодження. По прибуттю на місце виклику піротехніки додатково обстежили територію, але інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і відразу ж телефонувати за номером 101 або 102.

Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

За матеріалами ГУ ДСНС в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews