У Рівненському зоопарку хочуть утримувати нових незвичних звірів

15.12.2017 08:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Жирафів хочуть придбати у Рівненському зоопарку. Їх у європі налишок, тож купити їх буде не важко. Про це повідомляють на сайті Радіо Трек.

Директор зоопарку Рівного Олег Павлюк розповів, що замислювалися і з купівлею слона. Проте поки що не знають, де його взяти. Натомість жирафа – чудовий варіант.

- Жирафи залишаються ідеєю фікс, яку хочеться все-таки реалізувати. Два фактори, чому саме так за цих жирафів зачепився. По-перше, вони є фактично в надлишку в Європі. Пам’ятаєте, що була історія, що там десь в Данії навіть забивали. Їх є надлишок. Я знаю чеські зоопарки, в яких є 18-20 жирафів. У них проблема. Вони не знають, де їх подіти. Вони їх готові передати, - зазначив журналістам Радіо Трек Олег Павлюк.

Загалом в Україні у зоопарках є 4 жирафи у Київському зоопарку та одному з приватних звіринців. Для того, аби утримувати їх у Рівному, у зоопарку побудують спеціальний теплий ангар. Скільки доведеться за нього заплатити, поки не відомо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews