Cтали донорами працівники Рівненської обласної станції переливання крові

15.12.2017 13:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Двоє старших інспекторів та психолог Рівненського МРВ з питань пробації  в Рівненській обласній станції переливання крові добровільно здали кров до банку донорів крові.

- Ідея стати донором не є спонтанною, – розповідає психолог Мирослава Сорочинська. – Я давно задумувалась над таким способом допомоги. Потім певний час вивчала питання, хто може стати донором, які є медичні та соціальні протипокази та як правильно підготуватися до здачі крові. Згодом своєю ідеєю я поділилася із колегами. І вони підтримали мене. Адже це не лише перевірка стану власного здоров’я, а й дуже важлива допомога тим, хто цього потребує.

null
 Фото Рівненського МРВ з питань пробації

Перед забором крові кожен пройшов анкетування, даючи відповіді на поставлені запитання. Сама донація зайняла не дуже багато часу. Після процедури донорів напоїли солодким чаєм із печивом та виплатили грошову допомогу згідно законодавства.

null
 Фото Рівненського МРВ з питань пробації

За інформацією Рівненського МРВ з питань пробації

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews