У Рівному говорили про «Сучасні тренди поведінки споживачів товарів та послуг»

15.12.2017 19:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненському державному гуманітарному університеті впродовж двох днів 15-16 грудня проходить міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди поведінки споживачів товарів та послуг».

Її учасниками стали більше сотні науковців зі всієї України, зокрема з  Києва, Вінниці, Бердянську, Маріуполя, Донеччини, Кременчуга, Луцьку, Мукачече, Львову. Харкова, ОДеси, Сум, Тернополю, Хмельницького та Рівного. Також обговорити тенденції поведінкової економіки до Рівного приїхали наукові делегації із  Польщі, Німеччини та Білорусі.

На конференції обговорили низку питань, пов’язаних із таким актуальним науковим напрямком як тренди поведінки споживачів товарів і послуг. Науковці планують спільно визначити науково-практичних аспекти тенденцій  поведінки споживачів із урахуванням раціонального (ірраціонального) для більш повного задоволення потреб у суспільстві.

За матеріалами http://ritm.tv/ 

null
Фото http://ritm.tv/ 

 

null
Фото http://ritm.tv/ 

 

null
Фото http://ritm.tv/ 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews