У Рівному поліцейські області змагались за першість в настільному тенісі

16.12.2017 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

14 грудня на базі Рівненського регіонального центру «Інваспорт» поліцейські області боролися за першість у настільному тенісі.

У запеклій боротьбі змагалися 13 команд апарату, відділів та відділень поліції ГУНП, Управління патрульної поліції та Управління поліції охорони.
Серед апарату ГУНП в Рівненській області «золото» вибороли бійці роти особливого призначення, «срібло» – управління кадрового забезпечення, а «бронза» дісталася управлінню протидії наркозлочинності.

null
Фото Інформпортал Дубно

Серед структурних підрозділів першість здобули поліцейські Патрульна поліція Рівного друге місце – команда Головного управління Нацполіції в Рівненській області, а третю сходинку посіли гравці Дубенський відділ поліції.

null
Фото Інформпортал Дубно

Призерів нагородили грамотами, медалями та кубками. Та найціннішими призами залишилися дух командної гри та азарт від змагання, повідомляють у ГУНП в Рівненській області.
У середу, 20 грудня, поліцейські команди зійдуться у змаганнях зі стрільби з пістолета.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews