Аграрію з Радивилівщини працювати на орендованій землі не дають

«Агро-Експрес-Сервіс», попередній власник цієї землі, користується нею досі, хоч термін договору сплив ще влітку. З цим питанням новий орендар звернувся до антирейдерського штабу

16.12.2017 16:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Віктор Братащук заключив договори з власниками земельних ділянок. Проте господарювати на цій землі не може. Полями користується приватне підприємство «Агро-Експрес-Сервіс».
Як розповідають юристи, до липня цього року поля знаходилися у користуванні ПП «Агро-Експрес-Сервіс». Після закінчення терміну договорів з цим підприємством 14 власників паїв уклали угоди з Віктором Братащуком. Проте аграрій не може працювати на полях, бо «Агро-Експрес-Сервіс» ще не зібрав там урожай.
Тож учасникам аграрного конфлікту антирейдерський штаб порекомендував обдумати свої пропозиції вирішення ситуації. Сьогодні мають прийняти остаточне рішення, інформують у Рівненській ОДА.

null
Ігор Тимошенко. Фото з мережі Інтернет

- Учасники конфлікту повинні зрозуміти, що аграрний штаб не захищає чиїхось приватних інтересів. Необхідно діяти у рамках закону. Орендарю не можна забороняти вільно користуватися землею. Звичайно такі питання краще врегульовувати мирним шляхом, а не в судовому порядку», – зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews