БК «Рівне» обіграв харківських спортсменок (Фото)

17.12.2017 19:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівнянки здобули шосту перемогу поспіль в офіційних матчах жіночої команди рівненського баскетбольного клубу. Причому кожна наступна з них стає все більш упевненою. Не став виключенням і перший з двох домашніх матчів проти харківського «ХАІ».

Суперниці ще намагалися пручатися у першій чверті, але господарки майданчика швидко все поставили на свої місця, і матч пішов у потрібному руслі на радість місцевим уболівальникам, яких традиційно зібрався повний зал.

Вже першу чверть рівнянки закінчили з перевагою 18:11, а далі спокійно вели гру до перемоги, нарощуючи відрив, давши зрозуміти суперницям, що шансів у них немає. Дещо змазаною вийшла лише остання чверть, яку харків`янки виграли 21:14. Але було очевидним, що рівнянки при потребі та бажанні могли додати в грі та збільшити рахунок, але перемога є перемога, упевнена та спокійна.

Підсумковий рахунок 71:62 на користь баскетбольного клубу «Рівне».

Вже сьогодні, у неділю 17 грудня, о 14:00 відбудеться друга гра між цими командами, яка стане останньою у 2017 році для жіночої команди БК «Рівне».

За матеріалами прес-служби БК «Рівне».

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews