У Рівному голова ОДА брав участь у благодійному забігу разом із синами

18.12.2017 10:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У благодійному забігу «Rivne St. Mykolas Run 2017», - який відбувся вчора з метою збору коштів для 3-річної мешканки Здолбунівського району Софії Кваснюк, якій потрібна пересадка кісткового мозку, - бігав і очільник області Олексій Муляренко разом із двома старшими синами.

null
Олексій Муляренко з синами. Фото з мережі Інтернет

«Разом з синами Андрієм та Іваном взяли участь в благодійному забігу «Rivne St. Mykolas Run 2017». Пробігли дистанцію у 2 кілометри. Пишаюсь, що Іван фінішував у першій п’ятірці. А на фініші мене зустрічала моя найкраща група підтримки - дружина Наталя та маленький Олексій Олексійович. Окрім усього іншого, забезпечили собі відмінний настрій, адже це дуже здорово коли понад 200 людей біжать з тобою поруч та ще й заради благородної мети!», - поділився враженнями Олексій Муляренко.

Нагадаємо, що учаcть у благодійному забігу взяли близько 200 pівнян. Підтримали благодійний забіг і працівники Рівненської ОДА, а допомогли в організації «найдобрішого забігу 2017 року» обласне управління молоді і спорту.

null
Фото з мережі Інтернет

Тільки за день завдяки такій благодійній акції вдалося зібрати 20 100 гривень.

Нагадаємо, що ще можна долучитися до допомоги дівчинці. Будь-яку суму коштів можна перерахувати на картковий рахунок мами дівчинки – Іванни Хомети: Приватбанк, 4149 4978 0345 1162 (моб. 0972057568).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews