Рівняни здобули золото в фіналі Кубка України з таїландського боксу Муай-Тай

20.12.2017 13:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

З 14 по 17 грудня в місті Вінниця проходив Фінал Кубка України з таїландского боксу Муай-Тай серед дорослих, Кубок України з таїландского боксу Муай-Тай серед юнаків та юніорів, а також відбувся СПАРИНГ-ТУРНІР з таїландского боксу Муай-Тай серед дітей віком з 7 до 9 років. Від команди Рівненської області на цих змаганнях участь брали 9 спортсменів клубу Праджат, серед них і тренер-представник Хащівський Іван.

null
Фото з сторінки Праджат у "Фейсбук"

Загалом було представлено спортсменів з 21 області України, понад 250 учасників. Хлопці з клубу "Праджат" привезли три золота і одну срібну нагороди. Учасники Кубку України серед юнаків та юніорів : Банада Максим 51кг (вибуває в 1/4 фіналу). Дудник Ігор 48кг (перемога в фіналі, 1-місце). Стасюк Микола 40кг (перемога в фіналі, 1-місце). Демчук Ілля 36кг (перемога в фіналі, 1-місце).

Учасники Фіналу кубка України серед дорослих: Федорчук Артем 81кг (вибуває в 1/8 фіналу). Лекай Роман 71кг (вибуває в 1/8 фіналу). Хащівський Іван 57кг (перемога в 1/4 фіналу в представника з м. Києва, в фіналі поступається представнику з м. Херсон, одному з самих титулованих спортсменів України - Владиславу Микитась). СПАРИНГ-ТУРНІР серед дітей з таїландского боксу МУАЙ-ТАЙ віком 7-9 років: Смаглюк Сергій - 30кг (праджат) провів два боя. ПЕРЕМОЖЕЦЬ. Зінчук Максим - 26кг (праджат) провів два боя. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews