На Рівненщині 65 дошкільнят підуть у садочки (Фото)

20.12.2017 14:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Це стало можливим завдяки відкриттю реконструйованого дитячого садочка у Франівці та двох груп для дошкільнят у новозбудованій Горбаківській школі, що у Гощанському районі, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА. 

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

За кілька місяців частину приміщення колишньої Франівської початкової школи реорганізували під сучасний дошкільний навчальний заклад «Пізнайко», розрахований на 22 дитини. На реконструкцію будівлі витратили 470 тисяч гривень з районного та сільського бюджетів. Там утеплили та пофарбували фасад, встановили нові металопластикові вікна, всередині зробили ремонт, придбали нові меблі, облаштували кухню та туалети.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

Також 43 дитини зможуть отримувати дошкільну освіту завдяки відкриттю двох груп у Горбаківській школі. У сучасному приміщенні комплексу створили комфортні умови для перебування дітей.  Там облаштували сучасні класи з новими меблями, ігрові та кімнати відпочинку. Для цього сільська рада виділила 300 тис. грн.

Загалом цьогоріч на Гощанщині реконструйовали два дитячі садки і незабаром розпочне свою роботу добудований дитсадок «Малятко» у Гощі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews