У Рівному відбудеться Четверта обласна медична конференція

20.12.2017 22:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

21 грудня, в приміщенні конференц-залу готелю «Мир» в рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров`я на службі людям» відбудеться Четверта обласна медична конференція «Лікування та профілактика хвороб системи кровообігу у Рівненській області», повідомляє сайт Рівне Медіа.

Участь в конференції візьмуть представники центрального компоненту та керівництва проекту Світового банку та представники Міністерства охорони здоров’я.

Під час конференції передбачається звіт керівника групи впровадження субпроекту на Рівненщині Сергія Рибачка а також презентація результатів другого соціологічного дослідження стану медичної галузі Рівненщини, як в межах реалізації проекту Світового банку проводить Соціологічна група «Рейтинг». Також в програмі конференції передбачається й прес-конференція для представників місцевих ЗМІ.

Свою роботу Четверта обласна медична конференція розпочне о 10 годині 21 грудня 2017 року в приміщенні конференц-залу готелю «Мир». Прес-конференція за участю представників Світового банку, Міністерства охорони здоров’я, обласного управління охорони здоров’я та консультантів субпроекту з Рівненщини відбудеться о 13.00 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews