Батьки б'ють на сполох! Діти мешканців будинку у Рівному бавляться майже у смітті (Фото)

22.12.2017 18:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Обурені мешканці будинку у Рівному на вулиці Данила Галицького, 16 неодноразово зверталися до голови ОСББ встановити у дворі додаткові сміттєві баки та перенести існуючі далі від дитячого майданчику. Поки голова даного ОСББ ігнорує прохання батьків.

null
Фото: Двір на вулиці Д. Галицького, 16

Аби зрушити ситуацію з місця, незадоволені мешканці будинку звернулися до нашої редакції:

"Звертаємось до Вас за допомогою, так як самостійно вирішити неможливо. На вулиці Д.Галицького, 16 стоїть сміттєвий бак, який постійно переповнений. Неодноразово звертались до нашої голови ОСББ, встановити ще хоча б два, так як квартир в нас понад 100. Але проблема навіть не в цьому, цей бак розташований практично на дитячому майданчику, а саме метр, може, півтора метра. Як не просили переставляти, не хочуть... але це жах!!! Це наші діти граються, дихають цим. В інтернеті прочитали, що бак має бути розташований не менше ніж на 20 метрів і від майданчика і від будинку."

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews