Рівнянка виготовляє неймовірні новорічні прикраси, щоб лікувати своїх дітей

23.12.2017 08:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Рівнянка Любов Бойко та двоє її синів Артем та Давид започаткували новий тренд. Вони виготовляють новорічні прикраси та еко-іграшки і для цього використовують лише натуральні і органічні матеріали. Усі гроші від їх продажу підуть на лікування братів, у яких діагноз ДЦП, пише Північ-інфо.

null
Фото Північ-інфо

Фантазії у відчайдушної мамусі та її синів просто немає меж. Тут і екібани, і валентинки, і листівки, і міні-ялиночки, і золоті горішки, і мереживні новорічні деревця.null

Фото Північ-інфо

Усе це командна робота. Працює ціла родина, разом вигадують дизайн майбутньої іграшки, вирізують, приклеюють чи зв’язують вузлики, фарбують, фотографують і викладають у Facebook. Для своїх шедеврів діти та мама використовують мереживо, ґудзики, корки, гілочки, горішки - різні підручні матеріали, на які в повсякденному житті ми не звертаємо уваги та просто викидаємо.

null
Фото Північ-інфо

Новорічний еко-декор наживо дивиться ще гарніше. Ціна за одну таку річ 25-35 гривень. За зібрані у такий спосіб гроші родина лікуватиме дітей.

null
Фото Північ-інфо

 

null
Фото Північ-інфо

Щоб купити іграшку, можна написати мамі Любі на Facebook (Любов Бойко).

За матеріалом Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews