На Рівненщині оголосили вирок підозрюваному у вбивстві та пограбуванні

23.12.2017 12:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Рівненщині оголосили вирок 46-річному жителю села Мостище Володимирецького району. Чоловік забив поліном до смерті односельця, а потім ще й викрав у нього шість тисяч гривень, які загиблий збирав для сина. За це він отримав десять років позбавлення волі, повідомляє Північ-інфо.

На судовому засіданні підозрюваний, який раніше шість разів притягався до адміністративної відповідальності, своєї вини так і не визнавав та стверджував, що того дня випивав вдома. У прес-службі поліції Рівненщини стверджують, що загалом він відомий пияка та дебошир.Ще влітку нетверезий засуджений ввірвався до будинку односельчанина, зірвав засув вхідних дверей та вимагав у господаря гроші. Після чого наніс власнику будинку півметровим дерев’яним поліном близько тридцяти ударів по голові та усьому тілу від яких той і помер.

null
Фото з сайту Північ Інфо

За результатами судмедекспертизи смерть чоловіка настала внаслідок мозкової коми, набряку головного мозку, важкої закритої черепно-мозкової травми із крововиливом.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews