Рівненські рятувальники посилено охоронятимуть громадян на свята (Фото)

23.12.2017 16:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На період відзначення Різдвяних та новорічних свят рівненські рятувальники переходять на посилений режим несення служби.

На період відзначення Різдвяних та новорічних свят підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області переходять на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру

З 23 по 26 грудня організовано взаємодію з місцевими органами влади, Національної поліції, районними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення Різдвяних та новорічних свят, та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій. Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей.

Загалом, до 8-ї ранку 26 грудня на цілодобовому чергуванні перебуватиме більше 200 рівненських рятувальників та понад 50 одиниць пожежної, спеціальної та допоміжної техніки.

За матеріалами Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

null
 
null
 
null
 
null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews