Рівне: не дочекалися маршрутки - зіпсоване свято дитині

24.12.2017 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Неодноразово у Рівному виникають ситуації, коли маршрутки спізнюються або ж зовсім не виходять на маршрут. Тож рівняни ризикують не потрапити до місця призначення вчасно.

Цього разу не вийшов на маршрут автобус № 44 (вул. Олексинська - м/н Басів Кут), який жінка чекала, аби потрапити ним на свято. Про це написала Victoriya Alexeychuk у спільноті Наше Рівне.

"Простояли з дитиною на зупинці біля Істамбула більш як півтори години - так і не дочекалися маршрутки №44. Мали попасти на свято на 16-00 на Погоринську, в Дім Молитви. Дитина вивчила гарного вірша, мріяла розказати..... Вийшли заздалегідь, бо знали, що ця маршрутка ходить не часто, але щоб взагалі не прийшла.....Змерзли, дитина трохи не плаче..... Зіпсований настрій... Як зрозуміли, що вже запізно, я зателефонувала подружці, бо вона цим маршрутом їздить, вона подивилася по ДОЗОРУ - і сказала, що маршрутки взагалі на маршруті немає. АУ ХОМКО, АУ управління транспорту, може ми до вас прийдемо, вам віршика розкажемо, щоб розтопило ваші крижані серця, та ви нарешті навели порядок в місті???
Cкаргу написала.", - йдеться у повідомленні.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews