Рівненські поліцейські за добу вилучили кастет, пістолет, марихуану та метамфетамін (Фото)

25.12.2017 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

23 грудня поліцейські у Млинівському, Корецькому, Рівненському районах та обласному центрі вилучили кастет, пістолет, марихуану та метамфетамін.

Близько першої ночі у селі Велика Омеляна поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ 2107» під керуванням 19-річного місцевого жителя. Під час поверхневого огляду правоохоронці у нього вилучили паперовий згорток із марихуаною.

У цей же час патрульні поліцейські на вулиці Павлюченка у Рівному під час поверхневої перевірки виявили у 29-річного рівнянина поліетиленовий пакет із метамфетаміном. Слідчо-оперативна група наркотики вилучила.

За обома фактами розпочато досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Наркотичні речовини скеровуватимуть на експертизу.

Близько третьої години працівники сектору реагування патрульної поліції Млинівського відділення поліції на вулиці Рівненська районного центру виявили у 18-річного місцевого жителя предмет, зовні схожий на кастет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю)

Також працівники сектору реагування патрульної поліції у Корці під час особистого огляду 34-річного жителя районного центру виявили пістолет "CARRERA" калібру 9 мм. За цим фактом проводиться перевірка.

Вилучену зброю поліцейські направлять на експертизу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews