В Україні стартує найдовший за тривалістю фестиваль «Тепле Різдво» (Фото)

25.12.2017 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

25 грудня о 18:00 у місті Яремче (Івано-Франківська область) відкривається найдовший за тривалістю фестиваль в Україні «Тепле Різдво», який триватиме на головній площі міста до 21 січня 2018 року.

В цей же день о 16:00 відбудеться прес-конференція з приводу відкриття (м. Яремче, вул. Грушевського, 29, заклад «Ведмежа гора»).

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Олександр Балтушев - співзасновник проекту «Тепле Різдво», продюсер фестивалю «Porto Franko», музикант, режисер.
  • Ігор Полатайко - співзасновник проекту «Тепле Різдво», громадський активіст, фотограф.
  • Іван Леньо та Володимир Шерстюк - музиканти гурту "Kozak System".
  • Любомир Марусин - начальник відділу міжнародного співробітництва туризму та інвестицій Яремчанської міської ради.

На відкритті виступатимуть гурти "KOZAK SYSTEM", "КораЛЛі" та DJ Dub Ro.

Фестиваль “Тепле Різдво” проводиться втретє, при цьому вперше в Яремче. Традиційно організатори фестивалю найперше прагнуть створити теплу різдвяну містерію для родинного святкування новорічно-різдвяних свят.

Ярмаркове містечко, хатинка для майстер-класів, святкова кухня - все це дозволить поринути у атмосферу Різдва.

Ознайомитись з багатовіковими традиціями новорічно-різдвяного святкування, побачити яскраві вертепні дійства, почути самобутні колядки, відвідати понад сотню культурно-мистецьких заходів та наживо почути якісну українську музику - лише частина того, що чекатиме вас на цьогорічному Теплому Різдві.

У програмі фестивалю: візуальне мистецтво, концерти (автентична і альтернативна музика), театральні вистави, екологічні та туристичні локації, кіно та літературні майданчики.

А родзинкою дійства стане "Тепла Пошта" - можливість надіслати вітальну листівку в будь-який куточок світу та Різдвяне радіо - можливість послухати святкову українську музику на офіційному сайті фестивалю.

Мета заходу — відтворити родинну традицію святкування новорічно-різдвяних свят для мешканців не лише Галичини, а й для всіх українців - гостей Яремче, адже місто має свою багатовікову історію та береже традиції карпатського краю.

Місто є найвідомішим курортом Прикарпаття та популярним місцем для гірськолижного відпочинку серед українців та закордонних гостей. Тепле Різдво чекає на Вас!

Для акредитації та додаткової інформації:

Оргкомітет фестивалю: Олександр Балтушев — (063) 812 1444.

Прес-служба: Ірина Сидоренко — (098) 259 09 15 або (063) 763 92 07

 

null
 


 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews