Рівнянам розкажуть, що приховують декларації суддів Рівненщини (Анонс)

25.12.2017 16:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У вівторок, 26 грудня, о 12:00 в інформаційно-освітньому просторі InfoHub (вул. Словацького, 3-А) відбудеться прес-конференція на тему: «Що приховують декларації суддів Рівненщини?»

Під час заходу керівник громадської організації «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг розповість про результати моніторингу електронних декларацій всіх суддів Рівненської області. Скільки зароблять судді та їх родини, хто задекларував найдорожчі автомобілі, хто має найбільше нерухомості? Кого з представників Феміди можна назвати земельними магнатами, а хто перебуває на утриманні у дружини?

Первинний моніторинг декларацій усіх суддів Рівненської області громадська організація «Антикорупційний моніторинг» проводила у листопаді 2017 року в рамках проекту «Ціна правосуддя: моніторинг реального способу життя і декларацій правоохоронців та суддів Рівненщини», за підтримки «Міжнародного фонду «Відродження».

Під час другого етапу проекту активісти проведуть детальну перевірку відповідності реального та задекларованого способу життя суддів, декларації яких викликають найбільше сумнівів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews