На Сарненщині затримали браконьєрів

26.12.2017 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Працівники державної лісової охорони Сарненського лісництва та єгерська служба КП «Мисливець»затримали в лісі невідомих, яких підозрюють у незаконному полюванні на козулю.

Лісівники та єгері, почувши чотири постріли в мисливських угіддях виїхали на затримання браконьєрів. У 99 кварталі Сарненського лісництва вони знайшли тушу застріленої козулі. Неподалік знаходились невідомі особи, які заперечували свою причетність до факту браконьєрства. Для з’ясування всіх обставин на місце події була викликана слідчо-оперативна група Сарненського ВП.

«На порушників полювання чекає адміністративна відповідальність за скоєне у вигляді адмінштрафу в розмірі до 2040 грн. на кожну особу, окрім цього порушники будуть змушені відшкодувати завдані збитки мисливському господарству в розмірі 32 тисячі гривень», – розповів районний мисливствознавець Вадим Чернюк.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews