Талановитій молоді Рівненщини вручили обласні премії

26.12.2017 23:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У КЗ «Рівненський обласний ліцей» Рівненської обласної ради нагороджували призерів всеукраїнських заходів науково-технічного, художньо-естетичного, туристсько-краєзнавчого, еколого-натуралістичного та фізкультурно-спортивного напрямів.

Вручали іменні сертифікати на отримання обласних премій голова обласної ради Микола Драганчук і заступник голови ОДА, голова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин і розвитку села Світлана Богатирчук-Кривко.

- Сьогодні відзначаємо талановитих хлопців і дівчат, які вірять в себе та свою країну. Пишаємося вашими перемогами та досягненнями, завдяки яким Рівненщина стає відомою. Ваші знання, талант, енергія надихають і сприяють формуванню позитивного іміджу області. А премії, які ви нині отримуєте, - стимул і надалі працювати та радувати своїми здобутками, - зазначив під час вітального слова Микола Драганчук.

 

До слова, вручення премій здійснюється відповідно до Обласної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки з метою морального заохочення та матеріальної підтримки обдарованих учнів і студентів, які своїми результатами в навчанні засвідчують високий рівень освіти в області. Загальний фонд виплати становить 250 тис 250 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews