Спортсмени рівненської Школи Кунг-фу вибороли 7 перемог у Фіналі Кубку України з ушу (таолу)

27.12.2017 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський
Спортсмени рівненської Школи Кунг-фу Віталія Лосіка вперше виїхали на змагання, аби представити Рівне, і вибороли одразу 7 перемог у Фіналі Кубку України з ушу (таолу). Засновник, шифу спортивної школи – Віталій Лосік, – виборов срібло у Фіналі Кубку України з ушу у розділі ней цзя цюань серед чоловіків 18 – 35 років,повідомляє сайт ОГО.
 
Фінал Кубку України з ушу проходив у Львові впродовж трьох днів: із 15 по 17 грудня 2017 року за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА і федерації ушу області. Позмагатися між собою приїхали близько півтисячі спортсменів різних вікових категорій з усіх куточків України. Гостями Кубку стала команда майстрів ушу з Білорусі.

Рівне на Кубку представили 9 спортсменів «Школи Кунг-Фу Віталія Лосіка», семеро з яких були нагороджені медалями та грамотами. Так, юний спортсмен Тимофій Нераєвський отримав першу в житті, і одразу – золоту медаль у Фіналі Кубку України з ушу у своїй віковій категорії. Срібло для Рівного привезли Нікіта Нестеров і Владислав Лисуха, бронзу – Ліана Подранецька, Артем Улан, Ілля Бордюг та Юрій Мосійчук. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews