В Рівненській ОДА вітали героїв спорту 2017 року

Під час урочистої церемонії в Рівненській ОДА спортивним героям Рівненщини вручили нагороди

27.12.2017 23:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Видатних спортсменів та тренерів відзначили за підсумками спортивного сезону 2017 року. Винагороди вручили голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, його заступник Світлана Богатирчук-Кривко та голова облради Микола Драганчук.

«Ви дійсно «Герої спортивного року Рівненщини», адже цей сезон приніс нам чимало перемог. Спортсмени області вибороли 18 призових місць на Чемпіонатах світу, 27 - на Чемпіонатах Європи, 5 призових місць у фіналах Кубків світу», – зазначив Олексій Муляренко.

null
 Фото РОДА

Також, голова ОДА нагадав, що обласна влада продовжить підтримувати розвиток спорту. В цьому році почали будувати декілька великих спортивних об’єктів, а  наступного заплановано реалізовувати такі проекти, як спорткомплекс на Макарова у Рівному, спортивні комплекси в районах. Також, розвивається баскетбол, великий футбол та відроджується спідвей.

null
 Фото РОДА

Так, «Найкращим спортсменом року» став заслужений майстер спорту України з плавання Михайло Романчук. Рівненський плавець цьогоріч у Копенгагені завоював золото на чемпіонаті Європи-2017 з плавання на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

null
 Фото РОДА

Легкоатлетку Катерину Климюк визнали «Найкращою спортсменкою року», яка стала срібною та бронзовою призеркою на чемпіонаті Європи.

В номінації «Найкращий тренер року» переміг Петро Нагорний, який готував до змагань чемпіона Михайла Романчука.

«Сенсацією року» став борець Владислав Кравченко. Спортсмен цього року виборов золото на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед кадетів в Греції.

У номінації «Сильні духом» кращою визнали дзюдоїстку Катерину Шепелюк, яка здобула золоту медаль на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх.

null
 Фото РОДА

«Народним вибором» став чемпіон світу зі спортивних танців на візках Іван Сівак, якого до того ж обрали «Спортсменом жовтня» на міжнародному рівні.

null
 Фото РОДА

Софтбольна команда «Західний вогонь» стала «Найкращою командою року», а  в номінації «Чесна гра» переміг Оржівський «ОДЕК». Директор спортивного клубу «Золота осінь» Марина Болба отримала відзнаку «Найкращий спортивний організатор». «Спортивна слава Рівненщини» дісталася Тетяні Бутенко - майстру спорту України міжнародного класу з фрістайлу. Шестиразовий чемпіон світу з армреслінгу Олег Жох виборов першість у номінації «Разом із олімпійцями». «Меценатом спортивного року» визначили торгову марку «INTER-BETON», а фотожурналіста Романа Цупрука нагородили за «Об’єктивність та компетентність». Під час заходу також відзначили кращих спортсменів та тренерів в різноманітних видах спорту, найактивніші районні відділи молоді та спорту і фізкультурно-спортивні товариства.

null
 Фото РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews