Рівненщина співпрацюватиме з ПРООН ще 5 років

28.12.2017 06:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На Рівненщині підписали тристоронній меморандум щодо сталого розвитку області, який буде діяти наступні п’ять років – 2018-2022 роки.

Меморандум укладено між Програмою розвитку організації об’єднаних націй, в особі директора ПРООН в Україні Янтомас Хімстрі, Рівненською обласною державною адміністрацією – Олексієм Муляренком, та Рівненською обласною радою – Миколою Драганчуком.

Він спрямований на співпрацю задля соціального розвитку та економічного зростання області на місцевому рівні шляхом заохочення громадських ініціатив у селах та містах.

Загалом, проект діє в області з 2008 року. Протягом першої та другої фази реалізовано 96 проектів загальною вартістю понад 17 млн. грн., за напрямками енергозбереження, водопостачання, охорона здоров‘я та довкілля.

Даний меморандум – продовження третьої фази проекту, яка розпочалась у 2014 році. Він складається з чотирьох компонентів – сільського, міського, з підтримки децентралізації та «розумне місто». З часу впровадження реалізовано понад півсотні проектів, серед яких створення першого в області ЦНАПу в ОТГ, співфінансування з благоустрою й теплозбереження багатоквартирних будинків та інші.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews