Судили чоловіка, який вбив батька

28.12.2017 22:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко
Вісім років за ґратами - таке покарання призначив суд чоловіку, який до смерті побив свого батька. Нагадаємо, це сталося у Сарнах у січні цього року. До поліції надійшло повідомлення про смерть 64-річного місцевого жителя. 
"Слідчо-оперативна група встановила, що 41-річний син, який ніде не працює і зловживає спиртними напоями, неодноразово піднімав руку на батька. Сьомого січня, коли дружина повернулася із гостин, застала побитого чоловіка, який стогнав від болю. Натомість захмелілий син спав. За медичною допомогою потерпілий не звертався, а вже через два дні на ранок помер. Нанесені удари руками і ногами по всьому тілу спричинили у 64-річного чоловіка травму грудної клітки з чисельними переломами ребер", - розповіла прес-офіцер обласної поліції Ольга Ангелова.
Сину загиблого інкримінували нанесення ТТУ, які спричинили смерть потерпілого. Днями суд завершив розгляд цієї справи. Обвинувачений своєї вини не визнав і намагався переконати суд, що батька побив хтось інший.
Також пояснив, що того дня він майже не пам'ятає, тому що прийшов додому дуже п'яним після святкування Різдва. 
Втім, зібрані докази повністю довели його причетність до смерті людини. Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання - 8 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews