Працівники Рівненської станції екстреної медичної допомоги отримали новий спецодяг

28.12.2017 23:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні працівники Рівненської станції ЕМД Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали дев’яносто комплектів зимового спецодягу.

За словами лікарів та фельдшерів таке оновлення відбулося вперше за останні п’ятнадцять років, а новий одяг набагато тепліший та комфортніший для роботи в умовах зими, аніж демісезонні куртки попереднього зразка.

Як зазначає головний лікар Центру та депутат обласної ради Андрій Бортнік зимовий одяг виготовили за індивідуальним замовлення у Рівному, а у процесі розробки фасону приймали участь і самі лікарі. Загальна ж вартість пошиття комплектів – близько ста тисяч гривень.

«Зусиллями депутатського корпусу, зокрема і головного лікаря Центру Андрія Бортніка, нам вдалося виділити із місцевого бюджету близько десяти мільйонів гривень на до фінансування заробітних плат, закупівлю пального та дрібні ремонти автомобілів ЕМД. Звісно, що цього недостатньо, але сподіваюсь у наступному році нам вдасться акумулювати більше коштів для екстреної медицини, а таку форму отримає ще не одна сотня лікарів та фельдшерів області», - зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.

За матеріалами Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews