Студенти стануть багатші. Проте не всі

Міністерство освіти і науки оприлюднило нові розміри стипендій

29.12.2017 09:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У ВНЗ 3-4 рівня акредитації розмір мінімальної академічної стипендії становитиме 1300 гривень, у відмінників – 1892 гривні. Стипендія Кабінету Міністрів України становитиме 2480 гривень, а Президента України – 2720 гривень. Соціальна для сиріт та осіб з їхнього числа – 2360 гривень, інші отримувачі соціальних стипендій будуть отримувати 1180 гривень.

Рейтинг успішності буде складатися на підставі вимірів навчальних досягнень здобувачів вищої освіти з кожного предмету. Такий порядок регламентовано Постановою Кабінету Міністрів України «Питання стипендіального забезпечення».

Нагадаємо, критерії, за якими формується рейтинг успішності студентів, повинні бути оприлюднені не пізніше, ніж за 7 днів до початку нового навчального року. До стипендіальних списків не включаються студенти, які набрали кількість балів, меншу за межу незадовільного навчання. Також не отримують права на стипендію особи, які мають академічну заборгованість.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews