Чоловік, який вбив свою дружину, визнав вину

29.12.2017 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На Рівненщині судили чоловіка, який через гроші чоловік забив свою дружину до смерті. Нагадаємо, це сталося у серпні цього року у селищі Рокитне. Про смерть жінки до поліції повідомили медики.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 17 години в помешканні між подружжям під час спільного розпивання алкоголю виник конфлікт. Суперечка спалахнула через гроші. Під час сварки 38-річний чоловік наніс декілька ударів у тулуб 43-річний жінці. Потерпілу доставили до лікарні та близько другої години ночі вона померла у реанімаційному відділенні Рокитнівської центральної районної лікарні", - розповіла прес-офіцер ГУНП в області Ольга Олійник.

Чоловіку інкримінували нанесення ТТУ, які спричинили смерть потерпілої. Нещодавно завершився судовий розгляд цієї справи. Підсудний свою вину визнав повністю та розкаявся. Суд визнав його винним у скоєному злочині та призначив покарання - 9 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews