Картопля, передана дітьми з Рівненщини бійцям АТО потрапила у київський ресторан

30.12.2017 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В один із київських ресторанів привезли мішок картоплі, який збирали діти з вчителями однієї зі шкіл на Рівненщині, а призначено його було українським воїнам на Донбасі.

Про це написав кухар одного із київських ресторанів Андрій Риштун на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відповідне фото, а опублікував новину 24 канал.

За його словами, про це свідчить записка, що була у тому мішку.

 

- Сьогодні в ресторан привезли мішок картоплі. В меню такої страви немає, але для персоналу готується. Відкривши і висипавши його, всередині знаходим скручений в трубочку папірець, перемотаний синьою та жовтою стрічками. Папірець поклали в пакетик, так, щоб не пошкодився. Розгортаєм його і та-дааааааам... - записка воїнам на сході. Мішок той збирали діти з вчителями у школі на Рівненщині, але хтось вирішив, що замість доставити його до місця призначення, вигідніше для себе буде продати той мішок. Так і живем.
Історія матиме продовження, обіцяю.Треба ж знайти «підприємця».
Розповсюдження допису вітається, допомога в пошуках також зайвою не буде.

Відомо, що цей пост вже набрав більше 4 тисяч репостів та сотні реакцій. Користувачі навіть скидають контакти тих, хто міг би бути відповідальним за відправлення продуктів.

null
null

Записка, яка була виявлена в мішку з картоплею


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews