В Острозі запрацювала доставка нетрадиційної їжі (Фото)

30.12.2017 17:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Ідея відкрити власний ресторанчик з доставкою азіатської їжі виникла у двох острожанок - Євгенії та Лариси Конончук. Матір та донька дуже люблять куховарити і мріяли про власний заклад харчування. Тож зараз вони активно втілюють омріяне у життя.  

«Таке-Саке» – це сімейна справа, розповідає Євгенія Конончук. Їхня команда складається лише з членів родини. За реалізацію кожного замовлення наразі безпосередньо відповідають троє людей: Євгенія, її чоловік Андрій та мама Лариса. Допомогають і інші члени родини – тато, сестра, тітка, бабуся, друзі.

null
 Фото "Район Острог"

Євгенія ще зі школи марила ідеєю мати власний ресторан чи бар, щось креативне і нетипове, мріяла розвивати рідне місто, показати, що і в провінції можливі сервіс, якість, оригінальність і водночас доступність по цінах. Потім, захопившись кулінарією, захотіла не лише займатися адмініструванням, а й готувати.

– Розвиток і розширення – це наша мета, на черзі багато нових фантастичних страв, які взагалі не представлені в рестораціях України, стаціонарний заклад для відвідувачів і багато цікавинок. Щодо процесу приготування – ми не професійні кухарі і не маємо комерційного підходу до справи, ми готуємо як для себе, з відбірних якісних свіжих продуктів, які купуються щодня (ніякого замороженого м’яса чи напівфабрикатів, окрім несезонних продуктів – спаржі чи імпортного – креветок та ін.) і які смакують нам самим, готуємо кожну страву індивідуально перед видачею (окрім мінімальних заготовок з нарізаних овочів), наша мета – робити якісно, швидко, багато і доступно, – наголосила Євгенія.

Наразі починання креативних острожан отримали широку підтримку. Уже з’явилися перші постійні клієнти та багато вдячних відгуків у соцмережах.

null
 Фото "Район Острог"

За матеріалами Інни Собко, «Район Острог».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews