Шестеро громадян, серед яких - дитина, постраждали на Рівненщині у ДТП (Фото)

30.12.2017 21:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

За добу, 28 грудня, у Рівненському районі сталося три дорожньо-транспортні пригоди. Ще по одній – на Березнівщині та Костопільщині.

Близько о пів на десяту ранку в селі Друхів 22-річний житель Березнівського району, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Golf»,здійснив наїзд на 12-річного велосипедиста, який рухався по зустрічній смузі. Унаслідок ДТП хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами обличчя та в стані коми госпіталізували в реанімаційне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. За результатами медичного освідування водій іномарки був тверезим.

Також наїзд на пішохода скоїв 23-річний рівнянин, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», на виїзді з Костополя. Під колеса іномарки потрапив 23-річний житель Костопільського району, який перетинав дорогу у невстановленому місці. У пішохода діагностували травми голови, перелом ноги та госпіталізували в травматологічне відділення Костопільської центральної районної лікарні.

У селі Великий Житин близько 9 години ранку 27-річний житель Києва, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz»на заокругленій ділянці дороги не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив занос автомобіля, зіткнувшись на смузі зустрічного руху з маршрутним таксі «Еталон» сполученням «Рівне-Козлин» під керуванням 41-річного рівнянина. Внаслідок ДТП двоє пасажирів автобуса доставлені в приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Двоє жительок Рівненського району, 60-ти та 70-ти років, отримали переломи руки та плеча.

В обідню пору в селі Колоденка 58-річний мешканець Новоград-Волинського, керуючи автомобілем «Renault Megane», виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з «Volkswagen Jetta» під керуванням 59-річного рівнянина. Унаслідок ДТП водій останнього авто отримав забої та травму голови. Після надання медичної допомоги у Рівненській центральній міській лікарні відпущений додому.

У селі Бармаки близько 20 години 28-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Audi A6», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «Mercedes-Benz» під керуванням 54-річного жителя столиці. Унаслідок ДТП водій легковика отримав переломи руки та ноги.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування у відкритих кримінальних провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчики.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews