Нове сучасне обладнання отримала Рівненська обласна лікарня

01.01.2018 08:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Чергову партію обладнання, закупленого в рамках реалізації проекту Світового банку «Покращення охорони здоров’я на службі у людей», отримав серцево-судинний центр, що функціонує в Рівненській обласній лікарні.

Про це повідомляє Сфера ТВ. 

null
Фото Сфера ТВ

Цього разу центр отримав обладнання, яке використовуватиметься для моніторингу стану пацієнта до та після операції.

Зокрема, за словами керівника групи впровадження проекту на Рівненщині Сергія Рибачка, в рамках реалізації проекту до обласної лікарні було поставлено 22 одиниці надсучасної техніки європейського зразка. Уся вона готова до використання в роботі центру.

— Третій етап поставки медтехніки приніс лікарям нашого серцево-судинного центру 3 дефібрилятора, 4 електрокардіографа 12-канального, 10 моніторів реанімаційно-хірургічних, імунологічний аналізатор, 2 зовнішніх кардіостимулятора та 2 аспіратора.  Це все дозволить обладнати операційну та палати інтенсивної терапії відповідно до сучасних стандартів, — пояснив Сергій Рибачок.

Разом з цим, керівник групи впровадження нагадав, що раніше для серцево-судинного центру були вже поставлені ангіограф та кардіоваскулярний сканер. Також, в рамках реалізації проекту планують закупити витратні матеріали для цього центру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews