У Дубні поліцейські виявили незаконну піротехніку та ялинки

01.01.2018 20:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На ринку по вулиці Млинівській поліцейські задокументували факт незаконної торгівлі піротехнічними виробами. Дубенчанин, який реалізовував петарди і салюти, не міг надати правоохоронцям жодних документів про походження товару та дозволів на нього.

null
Фото ГУ НП в Рівненській обл.

Поліцейські вилучили у нього 742 одиниці піротехніки та склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 195—6 КУпАП за фактом порушення порядку торгівлі піротехнічними засобами. Рішення у цій справі прийме суд. А за санкцією статті чоловікові загрожує штраф - від 595 до 1020 гривні із конфіскацією піротехнічних засобів.

Також на ринку по вулиці Сурмичі поліцейські виявили жителя села Майдан, який продавав 20 ялинок без відповідних документів про законну порубку та продаж. За порушення правил торгівлі на ринках відносно чоловіка було складено протокол за саттею 159 КУпАП. За цим протоколом рішення прийме адміністративна комісія при Майданській сільській раді. Про це повідомляє Дубенський відділ поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews