Страшна пожежа у селі Любахи на Володимиреччині: людей врятували сусіди

02.01.2018 14:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Стало відомо про ще одну пожежу, яка трапилася у селі Любахи Володимирецького району, що на Рівненщині наредедодні нового року. Пожежа була такого масштабу, що зрівняла приватний будинок з землею. Власники будинку залишились без нічого: без майна і без документів. Про пожежу повідомив сайт Північ-інфо.

null
Фото 101 Володимирець

Мешканці села Любахи Володимирецького району гасили пожежу до прибуття рятувальників і встигли вивести літнє подружжя з будинку до того, як вогонь заполонив всі приміщення.

null
Фото 101 Володимирець

Пожежу виявили занадто пізно. Поки приїхали пожежники, хата палала, як свічка, повідомляють на сайті 101 Володимирець. Щоб убезпечити сусідні будинки, припинили електропостачання на все село.

Пожежники гасили полум’я понад чотири години. За цей час вогонь знищив будинок разом зі всіма речами та документами. Нині встановлюються обставини виникнення пожежі. 

null
Фото 101 Володимирець

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews