На Рівненщині під час пожежі згорів чоловік (Фото)

02.01.2018 17:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

1 січня о 10:21 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Жалин Костопільського району по вулиці Поліська. На місце пожежі було направлено чергове відділення вогнеборців 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль та місцева пожежна команда села Яполоть.

null
Фото: ГУ ДСНС в Рівненській області

    Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в цегляному житловому будинку критим шифером по дерев’яній обрешітці розміром 12х12м. Мешканці селища повідомили, вогнеборцям, що у будівлі може знаходитися власник оселі. Не зволікаючи рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору зайшли у вщент задимлене приміщення на пошуки чоловіка. На гасіння рятувальники подали два водяних ствола. У одній із кімнат було виявлено тіло господаря помешкання громадянина Василя 1961 року народження.

    Пожежу було локалізовано о 11:28 та ліквідовано о 14:18. Вогнем знищено покрівля будинку по всій площі, перекриття на площі 64 м2 та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни житлового будинку.

null
Фото: ГУ ДСНС в Рівненській області

     До ліквідації пожежі залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниця техніки ДСНС. Причина пожежі та трагічної загибелі власника встановлюються.

  Працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області вкотре застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті.

За матеріалами ГУ ДСНС в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews