В поліції повідомили про вбивство, яке трапилося 1-го січня

04.01.2018 21:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

До поліції першого січня надійшло повідомлення від медиків, про смерть 50-річної жительки селища Зарічне. Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть жінка померла внаслідок тупої травми живота та внутрішньочеревної кровотечі.

Згодом правоохоронці встановили, що першого січня співмешканці, між якими часто виникали сварки,  продовжували святкування. Через надмірно спожиту дозу алкоголю між ними виник конфлікт, у результаті якого 42-річний чоловік вдарив коліном у живіт 50-річну жінку, а сам пішов відпочивати. Ввечері, коли співмешканець прокинувся, побачив, що господиня лежить на підлозі, тож викликав швидку. Втім, лікарі лише констатували смерть жінки.

Чоловікові вчора, третього січня, повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від семи до десяти років позбавлення волі.

За матеріалами ВК поліції в області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews