Рівненський радіозавод продадуть з аукціону інвестору

05.01.2018 06:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко провів нараду щодо стану справ на ПАТ «Рівненський радіотехнічний завод». Участь у засіданні взяли керівники обласної прокуратури, Фонду держмайна, виконавчої служби, ДФС, Нацполіції.

null
Фото РОДА

Як доповіли голові ОДА, вже визначили ліквідатора підприємства, провели інвентаризацію майна, відбулись збори кредиторів. Наразі регіональне відділення Фонду держмайна готує проведення реальної оцінки майна Радіозаводу. Після того ліквідатор зможе продати інвестору з аукціону комплекс (цілий, або частинами), а у грошовий еквівалент погасити заборгованість перед кредиторами.

«З часу останньої нашої наради від 4 жовтня, є помітний прогрес у процесі повернення заводу в державну власність. Зокрема, у найбільш оптимістичних прогнозах про відчуження будемо говорити у березні. Це була б наша велика перемога для міста і області», – відзначив Олексій Муляренко.

Гірше просувається вирішення питання щодо виселення розплідника тибетських мастифів. У вольєрах на території Радіозаводу продовжують незаконно проживати 380 собак.

На них неодноразово скаржились місцеві мешканці та студенти МЕГУ. Рішення суду щодо вивезення собак не виконане. Тим часом, підприємець Ю.Бойко подав апеляцію на рішення суду, який ще в 2016 році зобов’язав його прибрати розплідник.

null
Фото РОДА

«10 місяців минуло, а «віз і нині там». Мені лишається незрозумілою така пасивність відповідальних осіб. Прошу прокуратуру з’ясувати питання виконання рішення суду. За цим фактом уже порушено кримінальну справу», – наголосив Олексій Муляренко.

Голова ОДА доручив своєму заступнику Ігорю Тимошенку створити робочу групу для координації всіх причетних структур. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews