У Рівненському обласному військовому комісаріаті обговорили випадки корупції

05.01.2018 19:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

4 січня 2018 року на базі Рівненського обласного військового комісаріату були проведені збори особового складу Рівненського обласного військового комісаріату та підпорядкованих військових комісаріатів, щодо отримання посадовими особами неправомірної вигоди та хабарництва, повідомляє Рівне Медіа.

На зборах до присутніх були доведенні випадки отримання посадовими особами неправомірної вигоди у військових комісаріатах ЗСУ, вимоги начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, командувача Сухопутних військ Збройних Сил України та командувача оперативного командування “Захід” щодо недопущення злочинів корисливої спрямованості та запобігання корупції, а також, відповідно до Кримінального кодексу України, яка настає відповідальність за скоєння злочинів, пов’язаних із отриманням неправомірної вигоди. Також розглядали шляхи подолання корупції та викорінення хабарництва у військових колективах військових комісаріатів.В результаті зборів були вирішені основні напрямки роботи щодо профілактики та недопущення корупційних діянь у Рівненському обласному військовому комісаріаті та районних (міських) військових комісаріатах Рівненської області.

Крім того, особовому складу вкотре наголосили на невідворотність покарання військовослужбовців Збройних Сил України за злочини корисливої спрямованості. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews