#принеси_ляльку: рівнян закликають приєднатися до всеукраїнського флешмобу проти УПЦ МП

07.01.2018 09:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У соцмережах запустили флешмоб #принеси_ляльку після історії з відмовою священика Московського патріархату УПЦ відспівати трагічно загиблого дворічного хлопчика в Запоріжжі.

Дитина загинула внаслідок того, що прямо на неї впав чоловік, який вирішив покінчити з життям самогубством, стрибнувши з багатоповерхівки. Хлопчик був хрещений священиком УПЦ КП. Коли запрошений батюшка з УПЦ МП на поховання дізнався про це, відразу відмовився відспівувати дитину.

Громадськість відразу вибухнула обуренням. Тоді ж у соцмережах запустили флешмоб #принеси_ляльку аби висловити своє засудження дій представників УПЦ МП.

До флешмобу вже приєдналися як у самому Запоріжжі, так і в інших містах України. Підтримати родину загиблого хлопчика закликають і в Рівному. Світлину із проханням взяти участь у флеш-мобі розмістили у спільноті «Наше Рівне» у Фейсбук.

Рівнян просять прийти 8 січня о 12.00 до нижнього храму Свято-Воскресенського собору і принести ляльку, яка стане нагадуванням всім представникам УПЦ МП про їхнє нелюдське ставлення до невинно вбитих дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews