Після бійки на Дубенщині чоловік опинився в реанімації

09.01.2018 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

До поліції пізно ввечері сьомого січня повідомили медики, що в реанімаційне відділення госпіталізований 27-річний житель Дубенського району. У чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму та перелом тім’яної кістки.

Слідчо-оперативна група встановила, що молодий чоловік по дорозі додому на одній із вулиць села Мирогоща зустрівся із 19-річним односельцем. Між ними виникла сварка, під час якої зчинилася бійка: молодший із них вдарив старшого по голові. Вдома 27-річного сина побачила мати та викликала «швидку» допомогу. Нині потерпілий перебуває у реанімації.

19-річного хлопця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України йому повідомили про підозру.

 За санкцією інкримінованої статті кривднику загрожує восьмирічне ув’язнення.

 Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews