Для пошановувачів музики та баскетболу у Рівному зняли оригінальний кліп (Фото)

10.01.2018 16:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Презентація кліпу на пісню про рівненський баскетбол «Все, або нічого» стала кульмінацією святкування новорічно-різдв’яних свят для Баскетбольного клубу «Рівне».

null
 Фото БК «Рівне»

 

null
 Фото БК «Рівне»

Святкова вечірка відбулася у приміщенні пабу, партнера БК «Рівне», «Сталева гора». Участь в ній брали гравці чоловічої та жіночої команди, керівництво, адміністрація, споснори та партнери клубу та найактивніші учасники фан-клубу.

Після привітання зі святами від президента БК «Рівне» Сергія Ліщука лунали традиційні колядки. Згодом автор пісні «Все, або нічого» Андрій Шах спершу виконав композицію наживо, потім присутні вперше побачили відеокліп до цієї пісні.

До відеозйомок заличили чимало людей – це гравці жіночої та чоловічої команд БК «Рівне», група підтримки «Monarch Ladies» та «Why not crew», а також уболівальники та навіть рідні баскетболістів та баскетболісток.

null
 Фото БК «Рівне»

 

null
 Фото БК «Рівне»

Зйомки відеокліпу тривали два дні, але графік був дуже інтенсивним та майже без перерв на відпочинок. Основна частина зйомок проходила в Спорткомплексі «ДЮСШ-4» вночі та завершилась майже на світанку.

Вже найближчим часом відеокліп на композицію «Все, або нічого», Баскетбольний клуб «Рівне» представить для усіх шанувальників музики та любителів баскетболу і БК «Рівне».

Прес-служба БК «Рівне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews