Рівненщина: спочатку побили, а потім викрали авто

10.01.2018 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора ввечері у с. Залужжя Дубровицького району у двох жителів с. Будимля  викрали автомобіль. Про це повідомляє IA ZIK з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Двоє жителів села Будимля Дубровицького району, 16 та 18 років, приїхали до знайомого на автомобілі «Opel Vectra» у село Залужжя. Коли зібралися повертатися додому, побачили, що в машині пошкоджене колесо. Поки підкачували його, до них під’їхало п’ятеро невідомих напідпитку на позашляховику «Volkswagen Touareg». Спочатку молодики посварилися, ап. потім побилися. Під час бійки жителі села Будимля отримали тілесні ушкодження.

Один із зловмисників, побачивши, що ключ від «Opel Vectra» перебуває у замку запалювання, сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку. Решта нападників втекли з місця події на своєму автомобілі.

Зловмисником виявився 19-річний житель села Переброди. Він нині спілкується зі слідчим.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 289 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews