На Рівненщині обирають кращу книгу року

11.01.2018 08:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Рівненщині визначають кращу книгу року. До 1-го лютого кожен читач може віддати свій голос за книжки, які видані місцевими авторами і в місцевих видавництвах. Про це повідомляє РТБ: Рівне Суспільне.

Голосування відбувається у 6-ти номінаціях - «Історико-краєзнавче видання», «Довідкове видання», «Поетична збірка», «Проза», «Видання з мемуаристики та документалістики» та «Літературний дебют». До слова, можна обирати серед книг, виданих не лише останнього року, а й раніше. Результати конкурсу оголосять у квітні.

- Кожна людина може оголосити твір, який їй найбільше подобається, і повідомити це у бібліотеку, яку він ходить. А в свою чергу бібліотеки повідомляють нам думки своїх користувачів в Обласну універсальну наукову бібліотеку. І тут засідає журі, яке серед більшої кількості згадуваних видань визначить ті видання, які будуть переможцями у 2018 році, - зазначила директор Рівненської обласної наукової бібліотеки Валентина Ярощук.

Проголосувати онлайн можна за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews